ITC 15.PNG

ITC bestaat 15 jaar, een eeuwigheid in de IT. Facebook zag het eerste daglicht en TomTom kwam op de markt met een betaalbaar navigatiesysteem.  YouTube moet nog worden uitgevonden en op de uitvinding van de USB-stick is het nog een jaartje wachten. Op de smartphone zoals we hem vandaag kennen, zonder toetsen en enkel een touchscreen, is het nog wachten tot 2007. Dan tovert Steve Jobs de eerste iPhone uit zijn hoed.

Leuke weetjes die de wereld en de manier waarop we werken voor een groot stuk gemaakt hebben tot waar we vandaag staan. Maar hoe kunnen we ons wapenen voor de toekomst? Hoe ziet de nabije toekomst er uit en wat kunnen wij bij ITC Belgium doen om u hier de komende jaren in te blijven ondersteunen?

Tijdens de sessie “De digitale werkplek – het kantoor van de toekomst” ontdekt u welke trends de grote marktleiders zien en hoe zij de (digitale) werkplek de komende jaren zien evolueren. Aan de hand van enkele herkenbare scenario’s tonen we u hoe we bij ITC Belgium in deze transformatie kunnen ondersteunen en welke technologieën en producten, waarover u vandaag misschien al beschikt, u hiervoor kan inzetten.

Het 15 jarig bestaan van ITC moet ook gevierd worden. U kan op 24 maart 's avonds samen met ons team er eentje (of meer) op drinken bij een diner. 

Schrijf u in voor de sessie “De digitale werkplek – het kantoor van de toekomst” en/of het diner 's avonds via onderstaande knop. Voor beide delen is inschrijven nodig. Inschrijven kan tot 10 maart 2020.

Programma 24 maart 2020

15.00 Ontvangst voor de sessie “De digitale werkplek – het kantoor van de toekomst”

17.30 Ontvangst voor het diner

Locatie

De Pachthoeve, Roverstraat 9, 3511 Tuilt-Kuringen