Stel je eens voor. Een IT-partner die niet overloopt van technische termen, maar praat in mensentaal. Die niet gewoon technische productfiches aframmelt, maar de vertaalslag maakt naar oplossingen van jouw bedrijf. Die niet denk in 0'en en 1'en, maar op maat werkt. Iemand die meedenkt op de langere termijn.

Iemand die gelooft dat een menselijke aanpak het verschil maakt. Die gaat voor de klik. Mogen wij ons komen voorstellen?

OVER ONS

 

ONS AANBOD 

Met ITC Belgium bieden we je een totaalpakket aan

Omdat we het voor jou zo eenvoudig mogelijk willen houden, bieden we je een totaaloplossing aan.  Concentreer je op jouw onderneming, hou je bezig met jouw klanten en maak je geen zorgen over je IT.

   Infrastructuur

   Diensten

   Cloud

ITC Belgium specialiseert zich in het uitbouwen van een IT-infrastructuur (PC's, tablets, servers, netwerk, backups ...) op maat.

ITC Belgium heeft een interne helpdesk om snel op je problemen te kunnen reageren. Indien uw IT-probleem niet op afstand opgelost kan worden, staan er medewerkers voor u klaar voor een on-site interventie.

ITC Belgium biedt een cloudoplossing aan waarbij uw applicaties niet op servers in uw bedrijfspand staan, maar wel op servers in het datacenter van ITC Belgium of bij Microsoft. Dit op en naar de behoeften van uw organisatie.

   Opleiding

   Telecom

   Software

Volg bij ons een opleiding om antwoorden te vinden op o.a. volgende vragen: Verliest u geen of nauwelijks tijd aan administratieve processen? Gebruikt u uw office optimaal? Is uw organisatie klaar voor de toekomst?

ITC Belgium biedt u moderne telefooncentrales op maat aan die o.a. geïntegreerd zijn met Outlook en naadloos samenwerken met mobiele telefoons zonder dat u over meerdere telefoonnummers moet beschikken.

Is het aanbod van softwarepakketen voor uw bedrijf ontoereikend, dan bekijken we samen met u of er een pakket op maat gemaakt kan worden.

NIEUWS

ITC BELGIUM

RECHTERSTRAAT 114
3511 KURINGEN (HASSELT)

Inrit parking (achter het gebouw) via
MUGGENBEEKSTRAAT 11

3511 KURINGEN

+32 11 28 63 20

INFO@ITC.BE

BE0871.668.922

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook

UW IT-PARTNER BINNEN HANDBEREIK IN VLAANDEREN

Expliciet_itc-29