Expliciet_itc-16.jpg

Ons aanbod     

Infrastructuur

Meer dan ooit vormt uw IT-omgeving de ruggengraat van uw bedrijf. ITC Belgium specialiseert zich in het uitbouwen van een IT-infrastructuur (PC's, tablets, servers, netwerk, backups ...) op maat. Om dat te kunnen doen, kiezen we resoluut voor bewezen sterke merken, zoals HP, Microsoft en VMWare, die continuïteit verzekeren. Ook informeren we voortdurend onze klanten over interessante vernieuwingen binnen de snel evoluerende ICT-sector.

Diensten

Support: Voor elk IT-probleem een oplossing. ITC Belgium biedt een interne helpdesk aan die uw vragen snel en efficiënt beantwoordt, eventueel gebruik makend van tijdelijke remote access tot uw computer. Indien uw IT-probleem niet op afstand opgelost kan worden, staan er technische medewerkers voor u klaar om een on-site interventie uit te voeren.

 

Consultancy: Hoe kan u de juiste keuzes maken als bepaalde beslissingen tot domeinen behoren die niet tot uw dagelijkse sfeer behoren?

Als u bepaalde doelstellingen wilt waarmaken op korte  - of lange termijn zijn er op ICT-vlak soms aanpassingen nodig die de processen optimaal afstemmen op het beoogde resultaat. Dit professioneel begeleiden is een dienst die wij onafhankelijk voor u aanbieden.

Managed Services: Moet uw IT-systeem 24/7 beschikbaar zijn? Zijn er handen tekort in een IT-team? Ontbreekt het eerder aan gespecialiseerde kennis? Onze Managed Services staan garant voor snelle, efficiënte en kostenbesparende diensten. Wij zorgen met veel toewijding voor een permanente beschikbaarheid van uw IT, zodat u zich ten volle kan concentreren op uw core business.

Cloud & hosting

ITC Belgium biedt hosting aan, waarbij uw applicaties niet op servers in uw bedrijfspand geplaatst worden, maar wel op servers in het datacenter van ITC Belgium. Via uw internetverbinding maken u, uw medewerkers en andere relaties vervolgens gebruik van alle applicaties alsof ze toch op uw eigen server staan.

Telecom

Bereikbaarder zijn en efficiënter communiceren klinken u als muziek in de oren? ITC Belgium biedt u moderne telefooncentrales op maat aan die o.a. geïntegreerd zijn met Outlook en naadloos samenwerken met mobiele telefoons zonder dat u over meerdere telefoonnummers moet beschikken. Unified Communications is voor uw bedrijf de weg vooruit.

Software

ITC Belgium beschikt over een afdeling IAS (Improved Administrative Solutions) die zich focust opeindgebruikers wat betreft hun specifieke IT-noden. Via op maat gemaakte opleidingen coachen en trainen onze specialisten u en/of uw medewerkers om zowel de interne als externe samenwerking te optimaliseren. We gaan zelfs verder, want indien het aanbod van een bepaald softwarepakket voor uw bedrijf ontoereikend is, dan bekijkt IAS samen met u of er een pakket op maat gemaakt kan worden.

Opleiding

Is uw organisatie klaar voor de toekomst? Voelen zogenaamde “Digital Natives” (mensen die nooit een wereld zonder pc of internet gekend hebben) zich thuis in uw organisatie? Verliest u geen of nauwelijks tijd aan administratieve processen? Wordt al uw informatie veilig bewaard en gebackuped?

 

Vind de antwoorden op deze en nog vele andere vragen in één van onze opleidingen voor u op maat gemaakt, zodat u uw organisatie kan klaarstomen voor de toekomst!

Please reload

Expliciet_itc-34
Expliciet_itc-71
Expliciet_itc-33
Expliciet_itc-22
Expliciet_itc-11
Expliciet_itc-10
Expliciet_itc-12
Expliciet_itc-37
Expliciet_itc-31

Enkele referenties van ons aanbod vindt u in onze blog. Onze klanten vertellen over de samenwerking en ons aanbod..