• ITC Belgium

Klaar voor een IT-trip down memory lane? Bezoek ons tijdens de Bedrijvennetwerkdagen
Op 27 en 28 oktober is het verzamelen geblazen in Expo Hasselt voor de Bedrijvennetwerkdagen. Ondernemend Limburg komt er terug samen als vanouds en daarom willen we er bij ITC Belgium een extra inspirerende tweedaagse van maken. Kom de klik maken op stand 15 en maak je klaar voor een nostalgische reis door de tijd.


Kennis van de toekomst…


Dat ICT-toepassingen steeds sneller evolueren, hoeft geen verrassing meer te heten. De mogelijkheden die we vandaag hebben op vlak van computertechnologie, dataopslag, telefonie, internet en online samenwerken zijn in de verste verte niet meer te vergelijken met pakweg 30, 20 of zelfs 10 jaar geleden. En we staan nog maar aan het begin.


… begint bij respect voor het verleden


Dus hebben we besloten om tijdens de Bedrijvennetwerkdagen nog een keertje terug te keren naar vroeger. Naar de tijden van floppydisks, 33K-internet, pocket pc’s, iMacs, biepers, rare inbelgeluiden, gepixelde afbeeldingen, noem maar op.


Wij zorgen voor een nostalgische rit naar (nog niet zo) lang vervlogen tijden op stand 15. Kom dus zeker bij ons langs om geweldige herinneringen op te halen én om samen vooruit te kijken naar de toekomst. Oh ja, en daag ons gerust uit voor een spelletje tafelvoetbal ;-)


Vraag meteen jouw gratis tickets aan


Mogen we rekenen op jouw komst? Super! Vraag jouw gratis tickets aan op http://limburg.bedrijvennetwerkdagen.be/nl/ en gebruik de code ITCB6394. Tot binnenkort?

86 keer bekeken0 reacties