• ITC Belgium

Finfisco: “We besparen nog elke dag massa’s papier”

ITC bestaat binnenkort 15 jaar. En een jubileum, dat vier je het beste met je klanten. Om onze samenwerking extra in de kijker te zetten, geven we hùn het woord. Hoe is hun werkplek doorheen de jaren veranderd? En vooral: hoe plukken ze hier dagelijks de vruchten van? We klinken met boekhoudkantoor Finfisco uit Zonhoven.

Hoe belangrijk is het digitale aspect binnen jullie kantoor?


“We zijn een kantoor van jonge medewerkers. En flexibiliteit is één van de services waar we het sterkst uitpakken. Zo moeten alle softwarepakketten en digitale communicatie overal en altijd functioneren. Zowel op kantoor, bij de klant als bij de medewerker thuis. Daarom hebben we ook zelf een gezonde interesse in digitale oplossingen.”


Welke IT-oplossingen hebben het meest impact gehad op de dagelijkse werking?


“Dankzij de sterke hosting vanuit jullie datacenter werken we bij Finfisco elke dag met een gerust gemoed. Vanop iedere locatie hebben we snelle toegang tot onze werkomgeving.”


“Daarnaast werken al onze medewerkers met drie schermen. Dat was een extra investering in het begin, maar het werkt pakken efficiënter én milieuvriendelijker. Je hoeft namelijk niet meer elk document af te printen. Je opent gewoon één werkscherm, en de andere schermen kunnen dienen voor het openen van documenten of van je internetbrowser.”Weten jullie nog wanneer we de allereerste klik maakten?


“Finfisco bestaat sinds juli 2011. Drie jaar later kwamen we voor het eerst met jullie in contact. Dat gebeurde via een kennis die in nauw contact staat met Microsoft. Jullie werden er hoog aangeschreven als partner. En zo kwamen de eerste gesprekken tot stand.”


Aan welke diensten hechten jullie het meest belang?


“Snel ingrijpen bij problemen. Maar ook een persoonlijk en ongedwongen contact. Twee jaar geleden hielpen jullie ons met de verhuis naar onze huidige locatie. Jullie hebben die mee in goede banen helpen leiden, tot het installeren van de laatste pc. Ik herinner me trouwens nog goed hoe we zelfs met jullie hulp alle moeite van de wereld hadden om ons kopieertoestel maar nipt in de verhuiswagen te krijgen (lacht).”


Op een even mooie toekomst!


Finfisco is een van onze vele trouwe kmo-klanten bij ITC, over de meest uiteenlopende sectoren heen. We zijn er zeker van dat we ook jouw kantoren helemaal kunnen inrichten met het oog op een mooie digitale toekomst. Zitten we binnenkort eens samen? Contacteer ons en we leggen snel een kennismakend gesprek vast!

199 keer bekeken0 reacties