Managed Printing Services?

Bij ITC werken we enorm graag met Brother. Omdat ze kijken naar het ruimere plaatje. Want printen hoeft niet duur te zijn. Zomaar toners kopen en vervangen is – zeker in een bedrijfsomgeving – verre van efficiënt. Met Managed Printing Services (MPS) kan jouw bedrijf zich snel en eenvoudig herorganiseren en productief gaan printen.

Welke voordelen bieden zo’n pakket?

  • Doorlichting van jouw huidige printerpark: zit je bijvoorbeeld met te veel printers die de onderhoudskosten onnodig de hoogte injagen?
  • Betaal een vaste prijs per pagina. Print je 1 of 1.000 pagina’s: de prijs per pagina blijft gelijk. Zo betaal je geen overbodige kosten op rustigere momenten, bijvoorbeeld tijdens verlofperiodes.
  • Bespaar op printkosten dankzij een vaste onderhouds- en herstelkost. En vermijd frustrerende wachttijden.
  • Toner op? Dankzij de aansluiting op de cloud is je nieuwe lading al onderweg. Geen te late bestellingen en geen verlies aan opslagplaats.

ITC helpt je van installatie tot onderhoud

Samengevat: je bespaart op verbruik, onderhoud, infrastructuur en administratie. Een soort van omniumverzekering op je printer, zeg maar. Jouw bedrijf bepaalt de duur van het contract.

Brother beschikt over een wijd gamma aan kwaliteitsvolle printers, of je nu honderden of duizenden pagina’s per maand afdrukt. Wij helpen je graag om de meest kostenefficiënte keuze te maken en koppelen daar een complete service aan vast: van advies bij aankoop, over de eigenlijke installatie, tot het onderhoud en eventuele herstellingen achteraf.

Jouw eigen pakket om maximaal te besparen op printkosten. Interesse? Contacteer ons en we zetten jouw printactiviteiten meteen in besparingsmodus?