Aanbod

Digitale transformatie

Van de laptops, smartphones, telefooncentrale, tablets, printers… waar je medewerkers dagelijks mee werken, tot de applicaties, software en licenties die op elk van deze dragers draaien. Van online documentenbeheer tot online meetings, en alles wat daarbij hoort.

Wij zorgen dat iedere digitale werkplek gewapend is om het verschil te maken voor je bedrijf. Nu en vele jaren later.

Marc Vanloffelt is uw contactpersoon
Contact
Wat?

Welke oplossingen hebben we in huis?

Laptops, pc’s, smartphones en tablets, maar ook printers, telefooncentrales, video- en audio-oplossingen. Zowel voor op de werkvloer als voor thuiswerkers.

Wij bieden een breed gamma aan A-merken en staan je bij met advies op maat van jouw bedrijf. Daarna leveren en installeren we de gekozen apparatuur bij jou op de werkplek, zonder dat je het werk hoeft stil te leggen.

Hoe verhogen we de productiviteit en veiligheid op je werkvloer? We denken proactief met je mee na. Van Microsoft365-oplossingen (Word, Outlook, Sharepoint, Teams, …) tot security software, wij adviseren, installeren en monitoren al je softwarelicenties. Daarnaast bieden we ook opleidingen op maat aan, specifiek gericht op de profielen op je werkvloer.

Met Microsoft365[EC1]  bieden we werknemers een digitaal werkplatform aan dat helemaal aangepast is aan het werken van vandaag. Bestanden delen in alle veiligheid, simultaan en interactief samenwerken aan dezelfde documenten vanop afstand, online communiceren via beeld en geluid… Eén centrale software, met enkel toegang voor zij die in aanmerking komen. Wij monitoren proactief al je licenties en garanderen zo een continue werking van je hard- en software.

Communiceer en werk in alle flexibiliteit samen, zowel fysiek op de werkvloer als vanop afstand. Wij hebben alle hard- en software in huis. Ga voor maximale productiviteit, waar jouw medewerkers zich ook bevinden.

Je IT-infrastructuur en digitale werkplekken – en dus ook je bedrijfsdata – in veilige handen houden, begint met voldoende waakzaamheid op de werkvloer. Wij helpen je beveiliging op alle vlakken op punt te zetten, mede dankzij onze samenwerking met echte toppers op vlak van IT-security.

Op weg naar de optimale

{digitale werkplek}

  • We leveren je zowel de nodige hard- als software aan. Tijdens een intakegesprek leggen we samen de prioriteiten en opportuniteiten vast.
  • Wij doen de nodige installaties, zetten de juiste instellingen klaar voor iedere afzonderlijke gebruiker en houden achter de schermen alle automatische updates in de gaten.
  • Ook de gebruikersrechten en beveiliging op individueel niveau zetten we helemaal op punt.
  • Nieuwe soft- of hardware op de werkvloer? Indien gewenst, koppelen we dit aan een interne opleiding.
  • Nieuwe collega of eentje die het huis verlaat? Wij brengen meteen het nodige in orde.
  • Wij garanderen 24/7 permanentie voor dringende interventies, zowel op locatie als vanop afstand. Tijdens de kantooruren kan je steeds rekenen op onze helpdesk voor hulp vanop afstand.
Waarom?

ITC,

dat is kiezen voor…

Digitale transformatie

Wij zorgen dat iedere digitale werkplek gewapend is om het verschil te maken voor je bedrijf. Nu en vele jaren later. Van de laptops, telefooncentrale, printers… tot de applicaties, software en licenties. Van online documentenbeheer tot online meetings, en alles wat daarbij hoort.

Persoonlijke aanpak

Professioneel, dat zeker. Maar niet afstandelijk. Wij voelen ons het best bij een nauwe en open samenwerking.

Net dat stapje verder

Wij zorgen dat alles in orde komt, op welk tijdstip van de dag ook. Wij staan voor dat extra efforke.

Oplossingen op maat

Geen standaard draaiboeken bij ons. Wij stellen een IT-plan op maat voor jouw bedrijf op.

In mensentaal

Wij zijn dan wel bezig met bits, bytes, nulletjes en eentjes, wij zorgen dat iedereen binnen jouw team exact begrijpt wat we van plan zijn.

Waar dan ook

Fysiek op de werkvloer, in de cloud of hybride? Wij bekijken welk type oplossing jouw bedrijf het meeste voordelen oplevert.

Trotse partner van
En nog anderen