Aanbod

IT-infrastructuur

Van dataopslag en back-ups tot internet- en telefoonbeheer. Alle zaken die van belang zijn voor je bedrijf – financiën, planningen, logistiek, communicatie… – vertrouwen op een feilloze IT-infrastructuur. Hetzij lokaal op de werkvloer, hetzij in de cloud of in een hybride opstelling.

Om al je digitale bedrijfsdata op een snelle en veilige manier te beheren en aan te sturen, is een doordachte IT-infrastructuur hoe dan ook onmisbaar. Alleen zo leg je de basis voor een sterk IT-beleid en vloeiende bedrijfsprocessen.

Hoe meer data je bedrijf binnenkomt en verlaat, hoe belangrijker het bovendien wordt om je infrastructuur mee te laten evolueren. Opslagbeperkingen, vastlopende systemen, regelmatige mail- of beveiligingsissues… Wij helpen deze obstakels ver uit de buurt van jouw bedrijf te houden.

Dirk Geerits is uw contactpersoon
Contact
Wat?

Welke oplossingen hebben we in huis?

De absolute sterkhouder binnen je IT-infrastructuur. Fysiek op de werkplaats, volledig in de cloud of een hybride oplossing? Op basis van een gedetailleerde audit van je bedrijfsdoelen en van je eventuele bestaande installatie stellen we je een serveroplossing voor die je bedrijf als gegoten zit, inclusief automatische monitoring en 24/7 permanentie in geval van dringende issues.

Wat als een harde schijf stukgaat of verloren gaat in een brand? Of als je data in de verkeerde handen vallen en door een hacker achter slot en grendel verdwijnen, tenzij je betaalt? Met een betrouwbaar back-upsysteem hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wij stellen samen een waterdicht back-upplan met je op: hoe lang wil je bepaalde data behouden? Welke wel en welke niet? Een fysieke back-up, volledig online of een hybride oplossing? Wij zorgen dat al je data snel beschikbaar en optimaal beveiligd zijn, en houden alles voor je in de gaten.

Waar je bedrijfsdata ook circuleren en welke vorm ze ook aannemen – computerbestanden, een website, je e-mails… – stuk voor stuk hebben ze nood aan sterke beveiliging. Wij bieden je een complete mix tussen offline (op de werkvloer) en online security. Altijd beschikbaar, altijd efficiënt.

Bekijk je firewall als de poort en omheining van je beveiliging. Dagelijks passeren er gigantisch veel data door deze digitale muur, een toestroom die trouwens blijft groeien. Kan je firewall die trafiek nog wel aan? Of verschijnen er stilaan gaten in de omheining? Wij meten je een firewall aan op maat van je bedrijf.

Hoe garandeer je dat elke persoon op kantoor dezelfde hoge internetsnelheid geniet? Aan de hand van gedetailleerde metingen bepalen we het optimale aantal wifiversterkers, zodat je geen onnodige kosten maakt.

De basis van elke kwalitatieve communicatie met je klanten en partners? Een stem aan de andere kant van de lijn, wanneer dan ook. Met een moderne telefooncentrale beschik je over alle nodige telefoonfuncties. Of je nu belt via je vaste toestel, smartphone of zelfs laptop. Al dan niet gekoppeld aan een online platform, zoals Microsoft Teams. Wij bieden je het totaalplaatje aan.

Op weg naar een

{ijzersterke IT-infrastructuur}

  • Via een gedetailleerde audit brengen we je huidige IT-infrastructuur in kaart.
  • Oplossing op de werkvloer, in de cloud of een hybride oplossing? Op basis van jouw huidige werkwijze en toekomstige ambities werken we een sterk plan van aanpak uit.
  • Ook de installatie en tests nemen we voor onze rekening.
  • Doe beroep op ons advies vooraf en onze monitoring en bijsturing tijdens de gebruiksfase. Indien nodig, grijpen we meteen in. Ontdek al onze diensten, structureel inpasbaar of op afroep.
  • Wij garanderen 24/7 permanentie voor dringende interventies, zowel op locatie als vanop afstand. Tijdens de kantooruren kan je steeds rekenen op onze helpdesk voor hulp vanop afstand.
Waarom?

ITC,

dat is kiezen voor…

Digitale transformatie

Wij zorgen dat iedere digitale werkplek gewapend is om het verschil te maken voor je bedrijf. Nu en vele jaren later. Van de laptops, telefooncentrale, printers… tot de applicaties, software en licenties. Van online documentenbeheer tot online meetings, en alles wat daarbij hoort.

Persoonlijke aanpak

Professioneel, dat zeker. Maar niet afstandelijk. Wij voelen ons het best bij een nauwe en open samenwerking.

Net dat stapje verder

Wij zorgen dat alles in orde komt, op welk tijdstip van de dag ook. Wij staan voor dat extra efforke.

Oplossingen op maat

Geen standaard draaiboeken bij ons. Wij stellen een IT-plan op maat voor jouw bedrijf op.

In mensentaal

Wij zijn dan wel bezig met bits, bytes, nulletjes en eentjes, wij zorgen dat iedereen binnen jouw team exact begrijpt wat we van plan zijn.

Waar dan ook

Fysiek op de werkvloer, in de cloud of hybride? Wij bekijken welk type oplossing jouw bedrijf het meeste voordelen oplevert.

Trotse partner van
En nog anderen