Waarom

ITC

Hoe kunnen we een samenwerking met ITC het best omschrijven? Misschien is dat iets wat we best aan onze klanten overlaten. Toch willen je zelf ook wat inzicht bieden in onze manier werken.

Waarom

Klantenrelaties
voorbij de cijfertjes

Zowel bij oprichter Mark Ponet als bij dochter en huidig bestuurder Inneke is het altijd de bedoeling geweest om samenwerkingen op lange termijn uit te bouwen. Zowel met onze klanten als met onze eigen medewerkers. Wie met ons samenwerkt, moet namelijk het gevoel krijgen dat hun IT op elk vlak in goede en veilige handen is. En dat we ons flexibel opstellen om tot de gewenste oplossingen te komen.

Daarom werken bij ons alleen maar mensen die IT in- en uitademen en die je nooit zomaar iets zullen verkopen. IT-specialisten die niet in koude nulletjes en eentjes denken, maar hun job elke dag met passie en met oprechte interesse voor de business van onze klanten uitvoeren. In onze ogen lossen zij geen IT-problemen op, maar laten ze kmo’s beter draaien, hoe klein of hoe groot ze ook zijn.

Waarom?

ITC,

dat is kiezen voor…

Digitale transformatie

Wij zorgen dat iedere digitale werkplek gewapend is om het verschil te maken voor je bedrijf. Nu en vele jaren later. Van de laptops, telefooncentrale, printers… tot de applicaties, software en licenties. Van online documentenbeheer tot online meetings, en alles wat daarbij hoort.

Persoonlijke aanpak

Professioneel, dat zeker. Maar niet afstandelijk. Wij voelen ons het best bij een nauwe en open samenwerking.

Net dat stapje verder

Wij zorgen dat alles in orde komt, op welk tijdstip van de dag ook. Wij staan voor dat extra efforke.

Oplossingen op maat

Geen standaard draaiboeken bij ons. Wij stellen een IT-plan op maat voor jouw bedrijf op.

In mensentaal

Wij zijn dan wel bezig met bits, bytes, nulletjes en eentjes, wij zorgen dat iedereen binnen jouw team exact begrijpt wat we van plan zijn.

Waar dan ook

Fysiek op de werkvloer, in de cloud of hybride? Wij bekijken welk type oplossing jouw bedrijf het meeste voordelen oplevert.