Aanbod

Samenwerken en communiceren

Het fysieke samenwerken op de werkvloer wisselt de laatste jaren steeds vaker af met online samenwerken. Online meetings met eigen collega’s of met externe partners winnen terrein en hetzelfde geldt voor online samenwerken. Tegelijkertijd blijft het belangrijk om ook telefonisch goed bereikbaar te blijven en professioneel voor de dag te komen.

Data en documenten verhuizen massaal naar de cloud en dat maakt de weg vrij voor eenvoudig online samenwerken. Bestanden uploaden, delen en in realtime samenwerken, of er nu 10 meter of 10.000 kilometer tussen zitten: het geeft je als bedrijf extra bewegingsvrijheid en levert je extra efficiëntie op. Wij begeleiden je graag binnen dit digitaliseringstraject.

En ook thuiswerken kende een ongeziene boost. Hoe garandeer en bewaak je als werkgever de goede workflow wanneer een deel van je werknemers thuis zitten en een deel ervan op de werkvloer? Welke soft- en hardware zet je best in en hoe laat je ze zowel praktisch als economisch optimaal renderen? Wij begeleiden je hier graag in.

Mark Ponet is uw contactpersoon
Contact
Wat?

Welke oplossingen hebben we in huis?

Van de gekende Microsoft Office-toepassingen (Word, Excel…) tot communicatie- en samenwerkingstools zoals Outlook, Forms en Teams. Eén samenwerkingsplatform, optimaal beveiligd: wij bepalen samen de meest geschikte formule.

Online samenwerken en overleggen in tekst, beeld en geluid, bestanden live delen, professioneel telefoneren met klanten en partners. Alles wat je in een moderne communicatietool zoekt.

De klassieke telefooncentrale op de werkvloer? Je werknemers laten bellen vanop hun smartphone of laptop? Bellen via de cloud of de internetlijn? Een koppeling met Microsoft Teams? Samen bekijken we welk type telefooncentrale kostenoptimaal en professioneel gezien de beste keuze is voor jouw bedrijf.

Verzamel je bedrijfsdata en gedeelde kennis op een beveiligd en overzichtelijk online platform. Deel ze zowel intern als extern en til je samenwerkingen naar een hoger niveau.

Vergaderen op afstand aan de hoogste kwaliteit? We hebben zowel de hard- en software in huis om je (online) meetings te ondersteunen met het best mogelijke beeld en geluid, zowel vanop kantoor als vanop de thuiswerkplek.

Op weg naar een heldere

{samenwerking en communicatie}

  • Bij jou op de werkvloer, in de cloud of een hybride oplossing? We leveren en installeren alle hard- en software om de communicatie tussen je medewerkers en met partners te versterken.
  • Als officiële partner van Microsoft bieden we je een totaalaanbod aan oplossingen: online communiceren en samenwerken in alle veiligheid. Wij zorgen dat iedereen de juiste toegangen en rechten krijgt.
  • We zorgen – in nauw overleg met werkgever en werknemer – mee voor de juiste balans tussen de werkvloer en andere (thuis)kantoren.
Waarom?

ITC,

dat is kiezen voor…

Digitale transformatie

Wij zorgen dat iedere digitale werkplek gewapend is om het verschil te maken voor je bedrijf. Nu en vele jaren later. Van de laptops, telefooncentrale, printers… tot de applicaties, software en licenties. Van online documentenbeheer tot online meetings, en alles wat daarbij hoort.

Persoonlijke aanpak

Professioneel, dat zeker. Maar niet afstandelijk. Wij voelen ons het best bij een nauwe en open samenwerking.

Net dat stapje verder

Wij zorgen dat alles in orde komt, op welk tijdstip van de dag ook. Wij staan voor dat extra efforke.

Oplossingen op maat

Geen standaard draaiboeken bij ons. Wij stellen een IT-plan op maat voor jouw bedrijf op.

In mensentaal

Wij zijn dan wel bezig met bits, bytes, nulletjes en eentjes, wij zorgen dat iedereen binnen jouw team exact begrijpt wat we van plan zijn.

Waar dan ook

Fysiek op de werkvloer, in de cloud of hybride? Wij bekijken welk type oplossing jouw bedrijf het meeste voordelen oplevert.

Trotse partner van
En nog anderen