05.03.24

Elimineer de papierberg met digitale handtekeningen via Adobe Acrobat Sign

Minder administratie betekent snellere workflows en meer productiviteit. Makkelijk gezegd, en ook makkelijk gedaan via de krachtige software van Adobe: Acrobat Sign. Door documenten zoals contracten, offertes, overeenkomsten, bestelbonnen, enzovoort te digitaliseren met Acrobat kan je alledaagse bedrijfsprocessen versnellen en vereenvoudigen. Een musthave voor ieder bedrijf.

Digitale handtekening op een tablet via Adobe Acrobat Sign

Acrobat Sign is een cloudgebaseerde oplossing van Adobe die jouw organisatie in staat stelt om documenten rechtsgeldig te ondertekenen, te verzenden en op te volgen, waar en wanneer je maar wilt. Deze tool biedt een gestroomlijnde workflow voor het ondertekenen van documenten, elimineert de papierberg en versnelt het goedkeuringsproces aanzienlijk. Ieder bedrijf kan jouw documenten ontvangen en ondertekenen, ook wanneer ze zelf geen gebruik maken van Acrobat Sign.

Bij ITC gebruiken we Acrobat Sign al langer voor uiteenlopende toepassingen, waaronder de goedkeuring van back-updocumenten, overeenkomsten met klanten en leveranciers, en verschillende interne processen. Door Acrobat Sign te integreren in onze workflows, werken we efficiënter en besparen we waardevolle tijd.

Digitaal ondertekenen met een druk op de knop via Adobe Acrobat Sign
Digitaal ondertekenen met een druk op de knop via Adobe Acrobat Sign

Waarom kiezen voor Acrobat Sign?

Acrobat Sign biedt meerdere voordelen, zowel voor de zender als voor de ontvanger:

  • Juridisch geldig: documenten die zijn ondertekend met Acrobat Sign zijn juridisch bindend. U kunt dus evenzeer vertrouwen op uw digitale documenten bij het afsluiten van overeenkomsten en contracten.
  • Snellere goedkeuringen: documenten worden sneller verzonden en ontvangen, waardoor ze vaak na enkele minuten worden ondertekend, in plaats van dagen later. De doorlooptijd van belangrijke transacties wordt enorm verkort.
  • Vlotte opvolging: je kan de voortgang van documenten in realtime volgen en je ontvangt meldingen zodra ze zijn ondertekend, waardoor je steeds het volledige overzicht behoudt.
  • Gebruiksgemak: Acrobat Sign is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, zowel voor verzenders als ontvangers. Ontvangers hebben geen speciale software of training nodig. Adobe biedt betrouwbaarheid, stabiliteit en ondersteuning wanneer nodig.
Digitale handtekening op een smartphone met Acrobat Sign
Digitale handtekening op een smartphone met Acrobat Sign

Integraties met andere platformen

De functionaliteiten van Acrobat Sign blijven groeien. Integraties met andere platforms, zoals Itsme, openen de deuren voor nieuwe mogelijkheden op vlak van automatisering en beveiliging. Bij ITC volgen we deze ontwikkelingen nauwlettend op en blijven we kritisch voor onze processen om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Even tekenen voor akkoord?

Bij ITC ervaren we reeds de voordelen van deze innovatieve tool. Hiermee zijn onze technische consultants nóg beter gewapend om verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Ben jij ook op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor jouw papierberg? Maak kennis met onze specialisten via onze contactpagina en we tillen samen jouw bedrijf naar een hoger niveau.