08.03.19

Welke laptop kiezen voor managers en sales? ITC tipt!

Voor wie vaak de baan op moet, is de laptop alvast de populairste keuze. Maar welke laptop kiezen?

welke laptop kiezen

Het is tijd om computers aan te kopen binnen jouw bedrijf. Geen gemakkelijke denkoefening. Je moet namelijk rekening houden met verschillende profielen en functies. Voor wie vaak de baan op moet, is de laptop alvast de populairste keuze. Maar welke laptop moet je kiezen?

Typische voorbeelden van echte kilometervreters zijn managers en salesprofielen. Zij vormen de meest directe link met de (potentiële) klant. Gewapend met cijfers en illustraties en een grote dosis overtuigingskracht proberen zij de klant aan boord te halen of te houden. Een professionele indruk nalaten, is dus van cruciaal belang.

Kies voor kwaliteit

Time is money. Je laptop moet om te beginnen dus beschikken over een degelijke processor. Je wil namelijk niet dat het minuten duurt voordat je presentatie verschijnt of dat je pc vastloopt bij het openen van grotere bestanden.

Maar ook een duidelijk beeldscherm is belangrijk, zodat je vergaderpartners vanuit elke hoek kunnen meevolgen op je scherm. Is je publiek iets groter? Dan zijn deze presentatieoplossingen misschien wel iets voor jou.

HP Elitebook X360

Ga niet te groot

Welke laptop kiezen? Vergeet ook het praktische aspect niet uit het oog. Een laptop met een scherm van 17 inch lijkt misschien wel een slimme investering, maar is zo’n kolos van 5,5 kg – inclusief adapter – wel comfortabel dag in dag uit?

Op vlak van beeldschermresolutie en kracht moet een laptop met een 15 inch scherm zeker niet onderdoen. Zelfs het toetsenbord is even groot als dat van een 17 inch laptop.

Ook kleiner kan, van 14 tot wel 12 inch, zonder in te boeten op kwaliteit. Alleen beschik je hier niet over een apart numeriek toetsenbord.

Wil je de ganse dag werken op je compacte laptop met een extern toetsenbord, muis én groter scherm? Dan valt dit snel op te lossen met een docking station.

Beeld boven alles? De HP Elitebook X360

Is beeldvorming en -materiaal enorm belangrijk binnen jouw branche? In dat geval is de HP Elitebook X360 een interessante optie. Deze veelzijdige laptop met 13,3 inch (33,8 cm) scherm is volledig op maat gemaakt van mobiele professionelen, komt met touchscreen en digitale pen én kan je de volledige 360° openklappen.

Welke laptop kiezen: kunnen we helpen?

Bij ITC beschikken we over een groot assortiment aan betrouwbare laptops en computeroplossingen. Wil je eens een specifiek model uitproberen? Perfect mogelijk! We beschikken namelijk over een demo stock met alle toestellen.

Bovendien geven we je graag advies, kunnen we de volledige installatie voor onze rekening nemen en gerichte praktische opleidingen komen geven op jouw bedrijf, zodat iedereen het maximum haalt uit zijn computer.

Interesse in onze producten en diensten? Neem snel contact met ons op en we koppelen zo snel mogelijk terug.