• ITC Belgium

Bellen met Teams: moderne telefooncentrale with benefits


Combineer het bellen met Teams met de reeds bestaande tools binnen de software en haal al je interne en externe communicatie naar één overzichtelijk, betrouwbaar en veilig platform.

Maakt Microsoft Teams steeds meer deel uit van je online communicatie tussen collega’s en naar partners en zelfs klanten? Er ligt nog veel meer tijdswinst en efficiëntie voor het rapen. Wist je namelijk dat Microsoft Teams alles heeft wat een moderne telefooncentrale te bieden heeft? Bellen met teams? Wij zetten alles eenvoudig voor je op.


Professionele telefooncentrale en meer

Met Microsoft Teams heb je alles in huis om je telefoonverkeer in de meest professionele banen te leiden, waar jij en je collega’s zich ook bevinden. Een overzicht:


  • Sta in verbinding met al je collega’s, partners en klanten dankzij een voortdurend up-to-date adressenbestand

  • Integreer eenvoudig een gesproken keuzemenu voor inbellers

  • Stel persoonlijke begroetingen of wachtmuziek in

  • Verbind je beller door naar de wachtrij

  • Beluister en beheer je voicemails vanaf ieder digitaal apparaat. Ook gedeelde voicemails zijn mogelijk.

  • Schakel oproepen automatisch en naar wens door, afhankelijk van het tijdstip en zelfs de taal van de oproep, en de beschikbaarheid van de ontvanger

Microsoft Teams is natuurlijk veel meer: online samenwerken aan bestanden en delen, videovergaderen, chatten, schermen delen, planning, veilige opslag en back-up van je bestanden, integratie binnen Microsoft 365


Combineer het bellen met Teams met deze reeds bestaande tools binnen de software en haal al je interne en externe communicatie naar één overzichtelijk, betrouwbaar en veilig platform.


Bellen met Teams binnen jouw bedrijf?

Microsoft Teams wordt op deze manier een zeer complete samenwerkingstool die de voordelen van online samenwerken verbindt met professionele communicatie. Zowel naar collega’s, klanten, leveranciers als andere partners toe.


Bij ITC Belgium helpen we je graag om de omschakeling te maken van je traditionele telefooncentrale naar bellen met Teams.


Wil je graag meer weten over hoe bellen met Teams werkt? En welke specifieke voordelen dit oplevert voor jouw bedrijf? Maak de klik met ITC Belgium en contacteer ons via info@itc.be of bel ons op het nummer 011 28 63 20.

94 keer bekeken0 reacties