Geen eindeloos gepingpong via mail, maar één directe, interactieve communicatielijn tussen alle collega’s binnen je bedrijf. Het veilig opstellen, bewerken, opslaan én onderling delen van al je belangrijke professionele documenten. En al je pc’s en andere hardware centraal beheren en updaten via één centraal platform. Microsoft 365 voor bedrijven doet het allemaal. Hoe profiteer je maximaal met jouw bedrijf?

Office 365 + superbeveiliging = Microsoft 365 voor bedrijven

Digitale technologie is onmisbaar geworden binnen het moderne bedrijf. Toch kan het voor velen nog een stuk beter:

  • Mobiele applicaties zijn vaak niet handig genoeg om mee te werken in vergelijking met de desktopversie;
  • Bovendien zijn deze apps niet altijd volledig genoeg. Ze beschikken over een te beperkt aantal functies;
  • Het gevolg: medewerkers downloaden onveilige externe apps of software die belangrijke data mogelijk te grabbel gooien.

Microsoft 365 Business lost al die problemen op binnen jouw bedrijf. Je medewerkers krijgen alle software tot hun beschikking – ook mobiel – en bewerken en delen hun bestanden in alle veiligheid.

Altijd en overal up-to-date

Dankzij de centrale beheerfunctie van Microsoft 365 voor bedrijven is alle hardware en software steeds voorzien van de nieuwste functies in Windows 10 en Office 365. Met jouw data veilig opgeslagen in de cloud. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig: in woord en in beeld, op kantoor of op de baan, met zowel collega’s als met klanten, prospecten en leveranciers.

Driedubbele beveiliging

Hoe Microsoft 365 Business deze hyperveilige bedrijfsomgeving garandeert?

  • Advanced Threat Protection: beschermt niet alleen je mailbox, maar ook al je bestanden op OneDrive en Sharepoint.
  • Data Loss Prevention: voorkomt dat documenten met gevoelige inhoud per ongeluk verloren gaan.
  • Multi-factor Authentification: bouwt een extra hoge en dikke muur rond je wachtwoorden. Enkel je klassieke wachtwoord ingeven, volstaat niet langer.

Hoe maken we het jou een pak gemakkelijker?

Eén goed gesprek, gevolgd door een professionele screening. Meer hebben we bij ITC niet nodig om te weten hoe we jouw medewerkers zo efficiënt en veilig mogelijk kunnen doen werken. Wij verlenen niet alleen advies, we installeren en onderhouden ook de geïnstalleerde hardware en softwarepakketten.

Benieuwd of het tussen ons klikt? Wij luisteren graag naar het verhaal van jouw bedrijf. Neem contact met ons op of krijg een van onze medewerkers aan de lijn op het nummer 011 28 63 20.