Hoe het kantoor van de toekomst eruit ziet? Daar vertelden we je in onze vorige blog al alles over. Technologiereus HP liet het ons samen met enkele klanten graag ervaren in de praktijk. Plaats van gebeuren? C-mine in Genk!

Op 26 en 27 augustus tekenden we present op het evenement HP Office of the Future: een inspirerende sessie over de evolutie van het kantoor van nu naar het kantoor van morgen.

Een evolutie die niet alleen wordt gestuurd door de ontwikkeling van nieuwe technologieën, maar vooral door de mens zelf. De babyboomers of generatie X die vandaag aan het werk zijn, hebben namelijk andere (werk)behoeftes dan generatie Z die binnenkort de arbeidsmarkt zal domineren.

Check het sfeerverslag

Hoe ziet zo’n office of the future er dan uit? Een ideale mix van slimme architectuur en technologie. Die mix zorgt ervoor dat je makkelijker samenwerkt met zowel collega’s als externe partijen, eender waar ter wereld. Maar ook dat je productief kan zijn wanneer nodig, en je je af en toe perfect even kan afsluiten om 100% te focussen op jouw project.

Het werden twee geslaagde, enorm leerrijke dagen. Kijk je mee naar ons sfeerverslag?