Verklein de afstand

Drie kwartier vertraging als je voorbij Antwerpen moet, een uur file op de Brusselse ring. Stilstaan in het verkeer is meer dan ooit de regel in plaats van de uitzondering. Tijd die je werknemers ongetwijfeld beter kunnen besteden.

Of wat als iemands kindje ziek is en het onmogelijk is om het huis te verlaten? Gelukkig bestaan er oplossingen om die belangrijke vergadering toch te laten doorgaan.

Vergaderen op afstand: van absolute eenvoud…

Via Skype for Business, onderdeel van Microsoft 365, is het kinderspel om te starten met vergaderen op afstand. Of om gewoon eventjes te communiceren met collega’s binnen het eigen bedrijf. De chatfunctie is de meest basic vorm. Via een rood of groen bolletje kan je zien of een collega beschikbaar is om in gesprek te gaan.

… tot alles erop en eraan

Daarnaast is het ook mogelijk om een audio- of videogesprek te starten. Bovendien kan je bestanden delen en het scherm laten overnemen. Hiervoor heeft de tegenpartij niet eens een eigen versie van Skype nodig. Via een unieke weblink kan hij gewoon aanschuiven aan de virtuele vergadertafel, waar plaats is voor 250 personen.

ITC start alles voor je op

Snel overschakelen naar vergaderen op afstand? Bij ITC Belgium staan we je bij van begin tot eind: we verlenen de softwarelicenties, installeren alles netjes en geven tal van tips om het maximum uit dit programma te halen. Contacteer ons voor meer info.