De nieuwe reeks schermen van HP maken van docking stations mogelijk verleden tijd. Zowel de 24 als de 27 inch versie beschikken over alle functies waarvoor je vroeger een docking station zou nodig hebben. Wat hebben deze schermen nog meer te bieden?

HP E24m  Conferencing Monitor: een overzicht

De HP E24m  Conferencing Monitor werd ontwikkeld, zoals de naam al verklapt, voor online vergaderingen. Belangrijk bij online meetings is de webcam. Daarom beschikt de HP E24m  over een geïntegreerde vijf megapixel webcam. Deze kan zelfs fysiek in- en uitgeklapt worden, om jouw privacy te bewaken en om pottenkijkers buiten te houden. Daarnaast zijn er twee ingebouwde dubbele luidsprekers en ruisonderdrukkende microfoons. Moet het allemaal niet te luid? Dan kan je ook een hoofdtelefoon aansluiten. Tenslotte kan het scherm ook gekanteld en gedraaid worden voor een ergonomische houding.

Een clean desk

Tot op heden zou je een docking station aansluiten op jouw laptop om een externe monitor te verbinden. Met de HP E24m  kan je jouw laptop rechtstreeks verbinden met het scherm. Dit beperkt het aantal kabels op jouw bureau. Via het scherm kan je zelfs een serieschakeling maken van meerdere schermen.

Ook de oplaadkabel kan je vergeten, want de HP E24m  voorziet via één USB-C kabel naast video en data ook 65 W stroom aan je laptop. Met de twee extra USB-poorten sluit je bijvoorbeeld ook jouw muis en toetsenbord aan via het scherm.

Nood aan advies over jouw hardware?

ITC helpt je graag op weg met advies over jouw digitale werkplek. Van laptops en smartphones tot printers en monitors. We beschikken over de nodige ervaring met klanten in verschillende sectoren. Ook voor de installatie en de set-up kan je bij ITC terecht.

Op zoek naar een nieuwe monitor? Neem contact op en we zoeken samen naar de beste oplossing.