22.05.19

Microsoft training voor bedrijven: op naar een efficiëntere werkvloer

Jouw bedrijf stapt over op een nieuwe versie van Microsoft Office of naar Office 365. Met een op maat gemaakte Microsoft training voor bedrijven gaan we op zoek naar de gouden opportuniteiten.

microsoft training voor bedrijven

Jouw bedrijf stapt over op een nieuwe versie van Microsoft Office of naar Office 365. Of ruilt haar klassieke mailserver in voor een moderne update. Nieuwe software betekent vaak ook nieuwe mogelijkheden en extra productieve oplossingen. Maar waar zitten deze gouden opportuniteiten verstopt? Met een op maat gemaakte Microsoft training voor bedrijven vinken we ze één voor één samen af.

Jaja, op maat, maar…

… Wat bedoelen we daar nu precies mee? Samen met jouw medewerkers gaan we op zoek naar de best mogelijke invulling van onze Microsoft training voor bedrijven.

  • Hoe haal je het maximum uit de nieuwste versies van Word, Excel, Outlook, …?
  • Hoe deel je gemakkelijk een digitale agenda met collega’s?
  • Hoe communiceer je efficiënter met elkaar?
  • Wat kan je zoal doen met een programma als OneNote?

Het absolute doel van onze training: de productiviteit op de werkvloer verhogen en de samenwerking versterken, en dit op zeer korte termijn. Op hoeveel uren of dagen tijd we dat doen, dat spreken we onderling af.

it-consultant
Wij zijn een structurele partner die jouw bedrijf op dagelijkse basis ondersteunt. Daar waar een IT-consultant meestal slechts beperkt is tot puur advies en je voor ICT-interventies en opvolging alsnog aangewezen bent op een extra externe partij.

Veel meer dan Microsoft training

Over Microsoft en zijn programma’s kunnen we je letterlijk alles vertellen. Maar dankzij onze ervaring als ICT-partner voor alle groottes van bedrijven gaat ons advies veel verder dan software:

  • Welke wachtwoorden zijn meteen gekraakt en welke bieden maximale veiligheid?
  • Zijn USB-sticks nog wel zo’n slim idee? En wat zijn de alternatieven?
  • Hoe wapen je jouw bedrijf tegen digitale piraten?

Blijf drie stappen voor op jouw concurrenten

De wereld van hard- en software is continu in beweging. De updates vliegen je om de oren. En dus is de kans groot dat je heel wat over het hoofd ziet. Wij bieden onze hulp aan, zodat jouw medewerkers straks efficiënter en productiever omgaan met hun programma’s. De voordelen voor jouw bedrijf spreken voor zich.

Hoe zie jij zo’n Microsoft training van ITC binnen jouw bedrijf? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en we werken een solide offerte voor je uit.