1. Meer dan 100 jaar ervaring in ICT-architectuur

Een succesvolle digitale werkplek uitbouwen, gaat verder dan een sterke parate kennis over de nieuwste ICT-ontwikkelingen.

Vergelijk het met een architect die zijn eerste of zijn honderdste woning begeleidt. In het eerste geval teert hij vooral op zijn theoretische kennis, maar gaandeweg groeit zijn bagage aan ervaring, waardoor hij proactief kan inspelen op eventuele probleemsituaties en almaar meer kwaliteit zal leveren.

Hetzelfde geldt voor een IT-partner zoals ITC. Het team dat bij ons aan de basis ligt van de ICT-bouwplannen voor onze klanten heeft samen meer dan 100 jaar ervaring op de teller staan. En daar krijg je als klant heel veel voor terug. Indien nodig, kunnen we binnen ITC terugvallen op onze vaste collega’s met elk hun specialiteit.

2. Wij houden van ondernemers en familiebedrijven

Bovendien hebben we altijd samengewerkt met een publiek dat we door en door kennen, met name familiebedrijven en kmo’s.

Klop dus vooral op onze deur als je op zoek bent naar een ICT-partner die zich moeiteloos in de leefwereld van jouw medewerkers verplaatst. In eender welke sector: de advocatuur, bouw, accountancy, logistiek, transport, productie, zorg… Wij zijn thuis op de meest uiteenlopende werkvloeren.

Wij bieden je meer dan een eenmalige problem solving. Als jouw ICT-architecten bieden we een totaaloplossing aan om jouw businessdoelen op lange termijn waar te maken. Telkens rekening houdend met jouw budget. Van ontwerp over implementatie tot service en onderhoud: jouw bedrijfsstrategie staat voorop.

Ontdek hier de verhalen van mede-ondernemers en -familiebedrijven 

3. Reken op jouw one stop shop

Met andere woorden: wij zijn een structurele partner die jouw bedrijf op dagelijkse basis ondersteunt. Ook wanneer we met een oplossing over de brug dienen te komen. Daar waar een IT-consultant meestal slechts beperkt is tot puur advies en je voor ICT-interventies en opvolging alsnog aangewezen bent op een extra externe partij.

it-consultant
Wij zijn een structurele partner die jouw bedrijf op dagelijkse basis ondersteunt. Daar waar een IT-consultant meestal slechts beperkt is tot puur advies en je voor ICT-interventies en opvolging alsnog aangewezen bent op een extra externe partij.

4. Praat met ons in mensentaal

Zoals we hierboven al stelden: dankzij onze jarenlange ervaring met de meest diverse types van bedrijven, weten we welke taal jij en jouw medewerkers spreken. En wees gerust: wij laten onze binaire codetaal gewoon thuis 😉

Een samenwerking met ITC is een continue dialoog in gewonemensentaal. Zodat jij op elk moment weet waar je aan toe bent en jouw medewerkers helemaal mee in het verhaal zijn. Indien gewenst kan je ook bij ons terecht voor diverse opleidingen op maat.

5. Krijg er een collega bij op de lange termijn

Mocht het nog niet duidelijk zijn: we’re here to stay. Dat bewijzen ook onze vele klantenrelaties die al meer dan 20 en zelfs bijna 40 jaar lopen. We hebben het zelfs een naam gegeven: we noemen het onze ColleGAVE. Meer dan 25 collega’s met unieke expertises verzameld onder één ICT-partner die alles overschouwt.

Daarnaast houden we ook de ICT-sector van vandaag en morgen voortdurend in de gaten, net zoals wanneer je een beroep zou doen op een IT-consultant. Op vlak van security kan je bij ons bovendien terecht voor een service zonder gelijke.

Mogen we jouw ICT-bouwplannen ontwerpen en realiseren?

Wens je als bedrijf gericht te investeren in de uitbouw van jouw ICT-architectuur? Wij nemen jouw plannen graag mee onder de loep. Schakel ons in als je het wil hebben over:

  • Een eigen serveromgeving (ter plaatse, in de cloud of hybride)
  • Netwerk en wifi
  • Security
  • Connectiviteit op de werkvloer, thuis of op diverse locaties
  • Digitaal samenwerken
  • Installaties op de werkvloer (pc’s, laptops, printers…)
  • Telefonie
  • Software (altijd in nauwe samenwerking met de softwarepartner van dienst)

Maar de eerste stap is natuurlijk kennismaken. Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Contacteer ons en lees in tussentijd zeker de verhalen van tal van andere ondernemers en familiebedrijven erop na. Zien we jou binnenkort?